corona

previous arrow
next arrow
Slider

Corona maatregelen

Mondkapje

Om uw bezoek zo plezierig en veilig mogelijk te laten verlopen, hanteren we een aantal regels. Als u binnenkomt, draagt u een mondkapje. Dat gaat op als u staat of loopt. Als u op een vaste plek zit in de concertruimte, doet u het mondkapje af. U moet dan wel 1,5 meter afstand houden. Als u naar het toilet moet, zet u het mondkapje weer op.

Registratie

Bij de ingang moet u zich registreren en wordt door een medewerkers van onze stichting naar uw gezondheidstoestand gevraagd. Verstrekte gegevens worden door onze organisatie maximaal 14 dagen bewaard.

1,5 meter

Wijk niet af van de aangegeven routes en volg de instructies van de vrijwilliger die u naar uw plaats begeleidt. Houd bij binnenkomst, vertrek en in de pauze 1,5 meter afstand tot anderen. De zitplaatsen in elke concertruimte bevinden zich op 1,5 meter afstand van elkaar. Geliefden en mensen uit een huishouden mogen bij elkaar zitten.

Aantal bezoekers

Per optreden worden door onze stichting maximaal 30 mensen toegelaten. Dat geldt voor het kasteel en voor Gasterij Geluk(t). Dit aantal is inclusief kinderen en exclusief medewerkers van de onze stichting & personeel van Gasterij Geluk(t).

Tweede concert

Bij voldoende belangstelling vooraf wordt in overleg met de artiesten op dezelfde dag een tweede concert georganiseerd. U wordt hier dan vooraf per mail over geïnformeerd.

Ons beleid is gebaseerd op de actuele en toepasselijke richtlijnen van het RIVM voor de horeca.

We weten dat deze situatie niet ideaal is, maar dit is volgens ons het best haalbare in de huidige omstandigheden. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking. Alleen samen krijgen we Corona onder controle.