contact

group
ge voor in slider 2018
trio castradivi foto ruud snijders
willlow hill slider
cultureelaerwinkel1
jong talentklas conservatorium maastricht slider
arnold krohne slider
toth slider
klezmajeur slider
rozen slider 2
brabants operettekoor slider
monica en manito slider
previous arrow
next arrow

Organisatie

Voorzitter: Petra de Haas
Secretaris: Johan de Wal
Penningmeester: Wim Veelen
Programmeur: Agnes van Dijk-Lengyel
Coördinator vrijwilligers: Henk van der Linden

PR: Johan de Wal
Facebook: Petra de Haas
Fotografie: Ruud Snijders
Grafisch ontwerp drukwerk: Ruud Snijders

Daarnaast beschikt onze stichting over een aantal toegewijde mensen dat ons helpt bij ondersteunende taken als het beheer van de kassa en opbouwen en afbreken.

Heeft u algemene vragen, dan kunt u contact opnemen met het bestuur van de stichting via dit e-mailadres.

Volg ons op Facebook

Deze site wordt regelmatig bijgewerkt met muziekopnames, videoclips en interessante informatie over onze artiesten. Wilt u niets missen, volg ons op dan op Facebook.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de concerten die Stichting Cultureel Aerwinkel organiseert? Meld u dan hier via e-mail aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt in het culturele seizoen ongeveer eens per vier weken verspreid onder cultuurliefhebbers in Midden-Limburg.

U wilt bij ons optreden?

Artiesten en gezelschappen die bij ons willen optreden, kunnen een bericht sturen naar Agnes van Dijk-Lengyel, onze programmeur. Stichting Cultureel Aerwinkel biedt jong talent, mits van voldoende niveau, graag een podium. Verder zijn we een gewilde locatie voor try-outs van gerenommeerde acts, zowel voor klassieke muziek, volksmuziek als popmuziek. Omdat we als kleine organisatie geen grote risico’s kunnen lopen, bieden we artiesten een vast percentage van de kaartverkoop (minus transactiekosten). En uiteraard een onvergetelijke ervaring op Landgoed Kasteel Aerwinkel.

Privacyreglement

U heeft een vraag over ons privacybeleid? Wij hebben sinds mei 2018 een privacyreglement, dat onder meer van toepassing is op onze site. U kunt dat reglement hier nalezen.