logo

Eerstvolgende voorstelling: zondag 18 november, 15.00 uur: Ramblin’ Dog

blues roermond ramblin dog aankondiging (foto Yvonne Leautaud)

Stichting Cultureel Aerwinkel in Posterholt trakteert muziekliefhebbers uit de wijde omtrek zondag 18 november om 15.00 uur op een niet te missen optreden van de akoestische bluesband Ramblin’ Dog.

Ramblin’ Dog bestaat uit Joep de Greef (zang, blues harp en gitaar), Frank Reemers (zang en gitaar), Markus Trum (bas) en Maurice Meesters (cajon en percussie). Hun drijfveer is het met passie en plezier spelen van akoestische blues.

Hieronder een compilatie met korte fragmenten uit hun werk:

Na het winnen van de publieksprijs van de Dutch Blues Challenge 2016 worden deze illustere heren serieus genomen in de Nederlandse blues-scene. Momenteel toeren ze door het land om hun debuut-cd te promoten:

Hun repertoire bestaat uit eigen composities en diverse, zelf gearrangeerde versies van nummers van de grote blues-artiesten uit verschillende stijlen. Het resultaat is een aangename mix van gevoelige, swingende, en bovenal gepassioneerd gespeelde blues-songs.

Dit is de pagina van de band op Facebook, waarop ze onder meer tal van leuke filmpjes hebben geplaatst.

Programma Seizoen 2018-2019

Vrijdag 12 oktober, 20.00 uur: Valentina Tóth

Valentina Tóth is een multitalent dat vanaf haar kinderjaren mensen in heel Europa versteld doet staan met haar briljante pianospel. Op Aerwinkel vertolkt ze werk van Joseph Haydn en Ernst von Dohnányi.

Zondag 18 november, 15.00 uur: Ramblin’ Dog

Ramblin’ Dog, winnaar van de publieksprijs van de 2016 Dutch Blues Challenge, neemt de bezoekers mee naar de States voor een stevige middag met onvervalste akoestische blues.

Zondag 3 februari, 14.00 uur: Ruzanna Nahapetjan

De fantastische lyrische sopraan Ruzanna Nahapetjan verzorgt een heel diverse muzikale middag rond hartstocht, romantiek en liefde. Ze wordt begeleid door gitarist Martin van Hees.

Vrijdag 29 maart, 20.00 uur: Lola Marie & Trio Nostalgie

Lola Marie en haar trio wekken het nachtleven van weleer tot leven en verleiden het publiek met een heerlijke theatershow vol muziek uit de jaren twintig, muziek uit films en komedies, en Europese chansons.

Zondag 19 mei, 14.00 uur: Zoltán Bácsy Schwartz & Éva Szalai

De supergetalenteerde violist Zoltán Bácsy Schwartz wordt op de vleugel begeleid door Éva Szalai. Samen brengen zij een subliem concert met oorstrelende muziek van componisten die allemaal iets met Hongarije hebben.

Vrijdag 21 juni, 21.00 uur: Abe de Verteller

Een unieke belevenis waarbij de gasten zich verzamelen in de kasteeltuin waar voordrachtskunstenaar Abe de Verteller met zijn meeslepende verhalen garant staat voor een onvergetelijke midzomernacht.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met muziekopnames, videoclips en interessante informatie over onze artiesten. Wilt u niets missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.