logo

Eerstvolgende voorstelling: zondag 3 februari, 14.00 uur: Ruzanna Nahapetjan

ruzanna nahapetjan

De fantastische lyrische sopraan Ruzanna Nahapetjan verzorgt zondag 3 februari een heel diverse muzikale middag rond hartstocht, romantiek en liefde. Ze wordt begeleid door gitarist Martin van Hees. Meer informatie volgt binnenkort.

Programma Seizoen 2018-2019

Vrijdag 12 oktober, 20.00 uur: Valentina Tóth

Valentina Tóth is een multitalent dat vanaf haar kinderjaren mensen in heel Europa versteld doet staan met haar briljante pianospel. Op Aerwinkel vertolkt ze werk van Joseph Haydn en Ernst von Dohnányi.

Zondag 18 november, 15.00 uur: Ramblin’ Dog

Ramblin’ Dog, winnaar van de publieksprijs van de 2016 Dutch Blues Challenge, neemt de bezoekers mee naar de States voor een stevige middag met onvervalste akoestische blues. Let op: dit concert is in Gasterij Geluk(t).

Zondag 3 februari, 14.00 uur: Ruzanna Nahapetjan

De fantastische lyrische sopraan Ruzanna Nahapetjan verzorgt een heel diverse muzikale middag rond hartstocht, romantiek en liefde. Ze wordt begeleid door gitarist Martin van Hees.

Zondag 28 april, 19.00 uur: Dudok Kwartet Amsterdam

Het concert van het internationaal geprezen Dudok Kwartet Amsterdam, onder meer winnaar van de Winner of Borletti-Buitoni Trust Award 2018, mag u niet missen. Reserveer of koop nu alvast uw kaarten!

Zondag 19 mei, 14.00 uur: Zoltán Bácsy Schwartz & Éva Szalai

De supergetalenteerde violist Zoltán Bácsy Schwartz wordt op de vleugel begeleid door Éva Szalai. Samen brengen zij een subliem concert met oorstrelende muziek van componisten die allemaal iets met Hongarije hebben.

Vrijdag 21 juni, 21.00 uur: Abe de Verteller

Een unieke belevenis waarbij de gasten zich verzamelen in de kasteeltuin waar voordrachtskunstenaar Abe de Verteller met zijn meeslepende verhalen garant staat voor een onvergetelijke midzomernacht.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met muziekopnames, videoclips en interessante informatie over onze artiesten. Wilt u niets missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.