programma

previous arrow
next arrow
Slider

Programma 2020-2021

Kom zondag 4 oktober om 11.00 uur naar Gasterij Geluk(t) om lekker te nazomeren met Manito & Monica Coronado.

Als geen ander combineert meestergitarist Manito, onder meer bekend van La Manouche, een virtuoze techniek met een sterk inlevingsvermogen in muziek en publiek. Hierdoor komt zijn muziek op een intense manier tot leven.

De Spaanse Monica Coronado maakt de beleving compleet en zorgt ervoor dat u vanaf de eerste tonen blijft genieten.

In hun voorstelling ‘Melodías del Corazón’ wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed, hartstocht. Op het repertoire staan zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers.

Zondag 22 november om 11.00 uur zijn bij ons op het kasteel te gast Teodora Drozdik-Popović & Fem Devos. Zij verzorgen een sprankelend klassiek concert met zang en pianospel.

Zondag 13 december bieden we, in samenwerking met de Roermondse afdeling van Amnesty International, met liefde een podium aan de betoverende zangeres & harpiste Ekaterina Levental. U zag haar misschien al eerder bij Podium Witteman. Tijd en plaats worden nog bekendgemaakt.

Zondag 17 januari verwelkomen we om 11.00 uur een kwartet uit het eerder bij ons zo succesvolle Brabants Operettekoor met begeleiding op de piano. Zij laten u genieten van de mooiste operettemelodieën. De locatie wordt nog bekendgemaakt.

Zondag 7 februari presenteren we vol trots Matiz, een hartverwarmend gezelschap voor wereldmuziek, dat dit keer uitpakt met een programma vol prachtige Turkse en Marokkaanse muziek. Dit concert begint om 11.00 uur en vindt plaats in het kasteel.

Zondag 4 april komt niemand minder dan Marjolein Meijers optreden. Haar sprankelende show met Walter en Onno Kuipers, getiteld ‘`Van Berini tot Solex`, begint om 14.00 uur. De locatie wordt nog bekendgemaakt.