logo

Organisatie
Voorzitter: Petra de Haas (kasteelvrouwe)
Secretaris: Johan de Wal
Penningmeester: Wim Veelen
Programmeur: Agnes van Dijk-Lengyel
Coördinator vrijwilligers: Henk van der Linden
Facebook: Marianne Janssen-Willems

We zoeken nog twee gastheren/gastvrouwen. Interesse om voor onze stichting als vrijwilliger aan de slag te gaan? Stuur een bericht naar dit e-mailadres, dan neemt vrijwilligerscoördinator Henk van der Linden contact met u op.

Heeft u algemene vragen, dan kunt u contact opnemen met het bestuur van de stichting via dit e-mailadres. U krijgt dan antwoord van Johan de Wal, onze secretaris.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de concerten die Stichting Cultureel Aerwinkel organiseert? Meld u dan hier via e-mail aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt in het culturele seizoen eens per vier weken verspreid onder cultuurliefhebbers in Midden-Limburg.

Artiesten

Artiesten en gezelschappen die bij ons willen optreden, kunnen een bericht sturen naar Agnes van Dijk-Lengyel, onze programmeur. (Zij vertelt hier bij Omroep OR6 over het programma van dit seizoen (vanaf de 31e minuut).) Stichting Cultureel Aerwinkel biedt jong talent, mits van voldoende niveau, graag een podium. Verder zijn we een gewilde locatie voor try-outs van gerenommeerde acts, zowel voor klassieke muziek als popmuziek. Omdat we als kleine organisatie geen grote risico’s willen lopen, bieden we artiesten een vast percentage van de kaartverkoop (minus transactiekosten). En uiteraard een onvergetelijke ervaring op Kasteel Aerwinkel!