logo

Organisatie

Voorzitter: Petra de Haas
Secretaris: Johan de Wal
Penningmeester: Wim Veelen
Programmeur: Agnes van Dijk-Lengyel
Coördinator vrijwilligers: Henk van der Linden

Daarnaast beschikt onze stichting over een aantal toegewijde vrijwilligers die helpen bij ondersteunende taken als het schenken van koffie & thee, het beheer van de kassa, en het opbouwen en afbreken.

PR: Johan de Wal
Facebook: Petra de Haas
Fotografie: Ruud Snijders
Grafisch ontwerp: Ruud Snijders

Heeft u algemene vragen, dan kunt u contact opnemen met het bestuur van de stichting via dit e-mailadres. U krijgt dan antwoord van Johan de Wal, onze secretaris.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de concerten die Stichting Cultureel Aerwinkel organiseert? Meld u dan hier via e-mail aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt in het culturele seizoen eens per vier weken verspreid onder cultuurliefhebbers in Midden-Limburg.

Sinds mei 2018 hebben we een privacyreglement, dat ook van toepassing is op onze nieuwsbrief. U kunt dit reglement hier nalezen.

Volg ons op Facebook

Deze site wordt regelmatig bijgewerkt met muziekopnames, videoclips en interessante informatie over onze artiesten. Wilt u niets missen, volg ons op dan op Facebook.

Artiesten

Artiesten en gezelschappen die bij ons willen optreden, kunnen een bericht sturen naar Agnes van Dijk-Lengyel, onze programmeur. Stichting Cultureel Aerwinkel biedt jong talent, mits van voldoende niveau, graag een podium. Verder zijn we een gewilde locatie voor try-outs van gerenommeerde acts, zowel voor klassieke muziek, volksmuziek als popmuziek. Omdat we als kleine organisatie geen grote risico’s kunnen lopen, bieden we artiesten een vast percentage van de kaartverkoop (minus transactiekosten). En uiteraard een onvergetelijke ervaring op Kasteel Aerwinkel!